Vind je de sfeer op mijn website en instagram passen bij jouw bedrijf? En zoek je iemand die content creëert en je merk of bedrijf op interieurgebied promoot op social media? Neem gerust contact op om te kijken of er een wederzijdse match is.

Door goed te luisteren naar de wensen en ideeën, eerlijk en open te adviseren én te communiceren neem ik je mee op een  gezamenlijke reis naar het gewenste eindresultaat met een optimale budget/kwaliteitsverhouding

Ik vertaal mijn authenticiteit graag naar beeld in producten. Ik combineer humor, eerlijkheid en enthousiasme om tot een mooi eindproduct te komen. Geloofwaardigheid en betrouwbaarheid zijn key voor mij. Wil je ook een samenwerking met LOT’s of STYLE? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier om in contact te komen.

Enkele organisaties waar LOT’s of STYLE een samenwerking mee heeft (gehad):

 

 
 

 

Communicatie is snel, professioneel en toch ook weer persoonlijk

“Ik werk namens By SIDDE samen met Lotte. Lotte heeft een fijne manier van werken. Ze vertaald de wensen van ons merk goed naar beeld. Communicatie is snel, professioneel en toch ook weer persoonlijk.” 

Maureen Brinkhof
By SIDDE

Lotte is altijd heel strikt met het opleveren van content en alle deadlines worden altijd ruim behaalt

‘Lotte is altijd heel strikt met het opleveren van content en alle deadlines worden altijd ruim behaalt. Daarnaast is ze erg creatief in het maken van content. Bij iedere promotie wordt zorgvuldig nagedacht hoe de campagne het beste tot zijn recht kan komen en worden ook nieuwe promotiemiddelen zoals video en YouTube niet uit de weg gegaan. Zo hebben we samen al veel leuke initiatieven uit kunnen werken.’

Marie Catherine Wetzels
Xenos

Lotte van LOT’s of STYLE is een zeer creatieve interieurstylist in de breedste zin van het woord.

Lotte van LOT’s of STYLE is een zeer creatieve interieurstylist in de breedste zin van het woord. Met haar grote gevoel voor kleur en styling kan ze van iedere ruimte een droominterieur creëren. Wij werken graag met haar samen om zeker te zijn van een mooi eindresultaat. Ofwel echt een aanrader!

Team Vestingh Paint, Craft & Lifestyle
Vestingh Paint, Craft & Lifestyle