blog

Interieuradvies breda

Hi, mijn naam is Lotte van Berkel. LOT’s of STYLE is ontstaan vanuit een creatief brein met passie voor interieur en beeld (fotografie). Met veel passie en betrokkenheid ga ik voor je aan de slag als interieurstylist of content creator. Je kunt bij mij terecht voor interieurstyling / interieuradvies/ content creatie. Naast advies op locatie nabij Breda geef ik ook steeds meer online advies, zo kan ik je overal in Nederland voorzien van mijn diensten.

In 2012 ben ik mijn droom gaan najagen en heb ik LOT’s of STYLE opgericht. Als particulier kun je terecht voor interieurstyling & interieuradvies. Een uitgebreid interieurplan van moodboard tot ontwerp in 3d aangevuld met stylingtips en een shoplist. Ook voor een beknopt interieuradvies ben je aan het juiste adres. Zakelijk biedt LOT’s of STYLE ook interieurstyling / interieuradvies in Breda en omgeving aan. Op de aanbod pagina vind je een verwijzing naar wat de mogelijkheden zijn, zowel particulier als zakelijk.

Wil je jouw merk of product promoten via (mijn) social media (Facebook of Instagram) dan bieden wij talloze mogelijkheden. Ik blog graag over interieur ter inspiratie en over DIY’s die ik zelf uitvoer.

Door goed te luisteren naar de wensen en ideeën, eerlijk en open te adviseren én te communiceren neem ik je mee op een gezamenlijke reis naar het gewenste eindresultaat met een optimale budget/kwaliteitsverhouding. Neem een kijkje in mijn portfolio voor een impressie van mijn projecten.

Een huis, een thuis, een plek waar je helemaal tot rust komt en waar je tijd door wilt brengen met je dierbaren. Tegenwoordig is je huis vaak ook de plek waar je werkt, nog meer reden om jezelf er prettig te voelen . Met mijn passie voor interieur bied ik interieuradvies & interieurstyling, diy’s en inspiratie op het gebied van wonen. Ik begeleid je graag in het maken van de juiste keuzes om te komen tot jouw thuis.

Liefs Lotte