Advies & styling van het interieur

Heb je een (nieuwbouw) huis gekocht? Ga je verhuizen of ga je grondig verbouwen? Zoek je hierbij hulp bij de (her)inrichting van je huis? LOT’s of STYLE helpt je graag verder om van deze plek weer een thuis te maken.

 1. Oriëntatiegesprek
 2. Moodboard
 3. Indelingsadvies per ruimte (inclusief 2d plattegrond of 3d visualisatie )
 4. Kleur- /materialenplan
 5. Verlichtingsplan
 6. Shoplist of personal shopping (ook apart af te nemen)

De prijs voor dit pakket is vanaf € 1.250,- (incl. BTW). Vul het contactformulier in, omschrijf wat je wilt en ik maak een offerte op maat.

Voor mensen die zelf prima weten hoe je een huis inricht maar net wat duwtjes in de rug nodig hebben, een andere twist willen geven aan het interieur, een kleuradvies willen, een andere indeling zoeken of na aanschaf van een nieuw meubel het totaalplaatje missen. Heb je behoefte aan tips dan kom ik bij je thuis en kun je me alle interieurvragen stellen en help ik je graag verder. Desgewenst kun je los daarvan een personal shopping dagdeel of dag afnemen of een shoplist.

De prijs voor dit 2 uur durend interieuradvies is €299,- (incl. BTW). Vul het contactformulier in, dan neem ik contact met je op.

Zoek je snel advies, over kleurgebruik, indeling, stijl, verlichting, meubels en accessoires maar dan vanuit je laptop of telefoon? Dan is het online advies wellicht wat voor je. Je vult een vragen formulier in en samen kijken we naar een passende oplossing. Alle communicatie gaat via mail en Zoom. Desgewenst kun je los hiervan nog een shoplist afnemen.

Er zijn 2 soorten advies. Hieronder vind je de details.

Online interieuradvies uitgebreid

Bestaande uit:

 • Vragenlijst;
 • 2 uur online contact (via Zoom), met uitwerking per mail wat er besproken is;
 • Extra service: 2x WhatsApp advies op een nader te bepalen moment na het online advies. Met een maximale urenbesteding van totaal 1 uur. Heb je meer advies nodig dan wordt € 45,- (incl. BTW) per half uur gefactureerd.
De prijs voor dit 2 uur durend interieuradvies is € 240,- (incl. BTW). Vul het contactformulier in, dan neem ik contact met je op.

Online interieuradvies kort

Bestaande uit:

 • Vragenlijst;
 • 1 uur online contact (via Zoom);
 • Extra service: 1x WhatsApp advies op een nader te bepalen moment na het online advies. Met een maximale urenbesteding van totaal een half uur. Heb je meer advies nodig dan wordt € 45,- (incl. BTW) per half uur gefactureerd.
De prijs voor dit 1 uur durend interieuradvies is € 90,- (incl. BTW). Vul het contactformulier in, dan neem ik contact met je op.

Wil je dolgraag meer kleur in huis maar weet je niet hoe je de juiste combinaties kunt maken? Ga je verhuizen en weet je niet waar je moet starten met het maken van een plan voor kleuren in huis? Of ben je toe aan meer warmte in huis en denk je aan andere kleuren? Bij LOT’s of STYLE ben je aan het juiste adres voor kleuradvies. Ik neem je mee in de wereld van kleur, je zult versteld staan wat kleur met je huis en jou kunnen doen, je krijgt een kleuradvies op maat.

De prijs voor een kleuradvies is € 240,- (incl. BTW). Vul het contactformulier in, dan neem ik contact met je op.

Hou je van woonshoppen maar vind je het fijn als er een interieurstylist meegaat om het totaalbeeld te waarborgen, je te laten zien wat verschillende combinaties in producten doen terwijl je bij de producten staat? LOT’s of STYLE laat je zien hoe je effectief kunt woonshoppen en stelt samen met jou nieuwe producten samen voor jouw huis. LOT’s of STYLE is altijd op de hoogte van de laatste interieurtrends, we kennen van een groot aantal winkels de laatste collecties. Op die manier kan LOT’s of STYLE makkelijk en snel schakelen en een planning maken, indien gewenst stylen we bij jouw thuis alles af en is je nieuwe interieur in 1 dag een feit. Personal shopping is per 2 uur af te nemen.

De prijs voor personal shopping is € 150,- (incl. BTW) Vul het contactformulier in, omschrijf wat je wilt en ik maak een offerte op maat.