Portfolio

Op deze pagina staat een overzicht van een selectie van projecten van gerealiseerd interieuradvies en interieurstyling in de regio Breda.

Wil je meer informatie over de vele mogelijkheden? Neem gerust contact met me op door naar de contactpagina te gaan.

Tuinkamer headerphoto

Advies voor een tuinkamer

Tijdens een 2 uur durend interieuradvies bij jou thuis geef ik allround advies obv jouw interieurvragen, inclusief uitwerking van het advies.

Shoplist voor een woonkamer

Behoefte om je interieur weer eens een andere look te geven, maar ontbreekt het aan tijd en/ of overzicht? LOT’s of STYLE kan je helpen.

Advies voor een woning in Zundert (regio Breda)

De bewoners van een woning in Zundert hadden een interieuradvies nodig. Ik heb meegedacht met de indeling, kleurbepaling en inrichting. Het resultaat is een sfeervolle, ruimtelijke woning in een stoer jasje!

Advies voor een woning in Baarle-Nassau (regio Breda)

De bewoners van deze nieuwbouw woning waren op zoek naar sfeer in hun woning. Qua meubels en accessoires was alles al dik in orde qua balans en maar toch ontbrak het nog aan een warme, gezellige sfeer. Dus LOT’s of STYLE ging langs voor kleuradvies.  

Advies en styling van het interieur van een woning in Prinsenbeek (nabij Breda)

Plan en advies voor nieuwbouw woning in Prinsenbeek (regio Breda)

De bewoners van deze nieuwbouw woning in Prinsenbeek (regio Breda) hadden advies nodig bij hun interieur. Ik heb geholpen met een interieuradvies en een interieurplan. Dit resulteerde in een kleurrijke woning.

Zakelijk advies en styling van het interieur van een kantoor (school) in Zundert (nabij Breda)

Teamkamer inrichting school, Zundert

De bewoners van deze hoekwoning in Etten-Leur hadden een verbouwing overwogen maar toch uiteindelijk gekozen voor een vernieuwing van het gehele interieur in de woonkamer/eetkamer. Daarbij hebben ze de hulp van LOT’s of STYLE ingeschakeld.

Restyling kantoor Zundert

Voor een kantoorruimte in Zundert mocht LOT’s of STYLE de restyling verzorgen. De ruimte bestaat uit 2 kantoren waarvan 1 een werkplek moest zijn voor 2 personen en een zitje moest hebben voor ontvangst van bezoek. De andere ruimte moest fungeren als kantoor en vergaderruimte voor 12 personen. De ruimtes waren allebei leeg (behalve 1 bureau en 2 kasten die bleven staan). LOT’s of STYLE heeft dit project van plan tot uitvoering gerealiseerd.

Hoekwoning Zevenbergen

Voor een hoekwoning in Zevenbergen werd ik gevraagd om mee te denken in indeling, kleurbepaling, raambekleding en inrichting. We hebben samen de kleurbepaling gedaan voor de muren ( diverse natuurtinten) en kozijnen incl openslaande binnendeuren, welke industrieel zwart werden geverfd. Voor de raambekleding hebben we gekozen voor bamboe zwarte jaloezieën wat een stoere uitstraling geeft. Voor de aankleding hebben we gekozen voor natuurlijke tinten en materialen, wit, beige, zwart, grijs en hout. Aan de muur…

Stadstuin Breda, restylen

Voor een stadswoning in Breda kreeg ik de opdracht de stadstuin te restylen. Geen geheel tuinontwerp maar sfeer in de tuin brengen met accessoires, meubels en planten. Ik ben begonnen met het maken van een moodboard en heb daarna het plan uitgewerkt in een shoplist. Zodat de klant zelf de spullen kon aanschaffen. Ik heb in 1 dag alle spullen op de goede plek gezet, producten in elkaar gezet en opgehangen en de eindstyling gedaan….

Breda, hoekwoning slaapkamers restylen

  De bewoners van een hoekwoning in Breda vroegen mijn advies voor het restylen van drie slaapkamers. Ik ging aan de slag met twee kinderkamers en één ouderslaapkamer. Ik begon op de zolderverdieping. Deze jongeman zocht rust in zijn kamer. Zowel als hij naar buiten keek als in zijn kamer waren de prikkels overweldigend. Veel kleuren in een kleine ruimte en buiten nogal wat drukke tuinen, huizen en een flat waar hij tegen keek.  We hebben…

Etten-Leur vrijstaande woning

De bewoners van een schitterende vrijstaande woning in Etten-Leur schakelde mijn hulp in voor interieuradvies en -styling.

Etten-Leur hoekwoning

De bewoners van deze hoekwoning in Etten-Leur hadden een verbouwing overwogen maar toch uiteindelijk gekozen voor een vernieuwing van het gehele interieur in de woonkamer/eetkamer. Daarbij hebben ze de hulp van LOT’s of STYLE ingeschakeld.

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.