Referenties

Lots of Lotte

LOT’s of STYLE heeft een speel-/chillruimte voor onze kids vorm gegeven en gestyled. De ruimte is precies geworden zoals wij het voor ogen hadden, ruimtelijk, flexibel, kleurrijk en multifunctioneel. De kinderen vertoeven er samen met hun vrienden heel wat uurtjes.

LOT’s of STYLE staat bij ons voor:

Lots of ideas
Lots of creativity
Lots of fun
Lots of chill vibes
Lots of yin en yang (balans)
Lots of Lotte

Familie Bruijns

Rots in de branding

Lotte van LOT’s of STYLE was voor mij een rots in de branding. Ze was mijn PA, rechterhand en steun en toeverlaat. Zij is bij Yvonne Hairdesign 4 jaar geleden begonnen als personeelsfunctionaris en stylist voor de salon en etalage. Na een aantal jaar zijn we een restaurant Hemels begonnen waar zij de aankleding van de zaak deed en zich met personeelsaangelegenheden bezig hield. Lotte weet wat werken, aanpakken en vooral doorpakken is. Ik heb veel ervaring maar van dit kaliber zijn er maar weinig. Omdat ik nu in Spanje woon is de afstand een probleem maar ik zou haar hier heel hier heel goed kunnen gebruiken. Lotte was voor mij een lotje uit de loterij!

Yvonne Faber
Yvonne Hairdesign & Hemels

Een heel kundig adviseur

Lotte is naast een prettig, lief en attent persoon een heel kundig adviseur. Zij heeft ons geholpen met de kleur- en materiaalkeuzes voor onze inrichting én heeft de woonkamer en keuken afgestyled. Zij heeft snel door wat voor mensen ze voor zich heeft, wat hun smaak is en denkt daar in mee. Wij zochten meubels uit, zij hielp beslissingen maken in stof, kleur en combinaties. Ze drukt zeker niet haar keuze door, maar vindt de keuze die het beste bij jou past. Het hielp mij vooral om het plaatje dat ik in mijn hoofd had maar zelf niet 1-2-3 gerealiseerd zou krijgen, rond te maken én met wat meer lef keuzes te maken. Waar ik voor veilig zou kiezen bijvoorbeeld als het gaat om kleurcombinaties, wist ik dankzij Lotte’s advies dat het wél kon en heel mooi uit zou pakken. Dankbaar neem ik nog steeds alle complimenten voor ons interieur in ontvangst en geef de complimenten direct door aan Lotte! LOT’s of STYLE is een hele prettige partij om mee samen te werken.

Ester Pellis

Wat een topper die Lotte!

Wat een topper die Lotte! Na een aantal gesprekken had ze heel snel ingeschat wat wij wilden. Lotte is met ons aan de slag gegaan en heeft mooie, leuke ideeën aangedragen. Kleuradvies, style keuze, toffe adressen voor verf en raambekleding. Ook heeft ze voor ons bij verschillende zaken accessoires geshopt. Kortom alles is bijna mogelijk wat je wensen zijn. Zoek je net dat verschil in inrichting is LOT’s of STYLE een echte aanrader.

Lisette van der Mars

Lotte barst van de frisse ideeën!

Lotte kan goed luisteren naar je wensen, denkt mee en is goed in het combineren van mooie exclusieve elementen met “koopjes” van bijvoorbeeld accessoires. Lotte barst van de frisse ideeën. Ze zoekt echt mee met de keuze die bij je past. Bovenal is Lotte gewoon een fijn mens en je kunt goed met haar lachen. LOT’s of STYLE beveel ik aan voor iedereen die een nieuw interieur wilt of gewoon een keer wilt “opfrissen”.

Jesca en Johan

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.