LOT’s of MEMORIES

Geboren vanuit liefde voor herinneringen. Een product ontwikkelt vanuit levenservaring. In combinatie met mijn kernwaarden betrokkenheid, persoonlijkheid en behoefte aan het blij maken van mensen met iets waardevols. Zo is LOT’s of MEMORIES ontstaan.

Mag ik je meenemen op mijn reis, ik reis heel graag met jou mee door jouw herinneringen! Ik ontwerp een plaid voor jou in trendy stoffen, die je zelf samenstelt. Daarin verwerken we stoffen die herinneringen oproepen aan iemand of iets. Zo lig jij straks op de bank of bed met iets tastbaars en knuffelbaars van grote emotionele waarde. En niemand hoeft aan de buitenkant te zien wat voor waarde het voor jou heeft. Er ligt gewoon een mooi plaid, maar jij en ik weten…het is wel een heel bijzonder exemplaar.

Ik doe dit naast mijn werk als interieurstylist en content creator op het Instagram-account @lotsofstyle.nl. Volg je me daar al voor inspiratie op het gebied van interieur?

Liefs Lotte

Bestel jouw LOT’s of MEMORIES plaid

Voor jezelf of als cadeau

Handgemaakte plaids met stoffen van herinneringen erin verwerkt. Zelf samen te stellen obv geselecteerde stoffen en afmetingen. Zo ligt er een warme deken op je hart met bijzondere herinneringen.

Herinneringsplaid 90x130cm

99,00
Handgemaakte plaids met stoffen van herinneringen erin verwerkt. Zelf samen te stellen obv geselecteerde stoffen en afmetingen. Zo ligt er een warme deken op je hart met bijzondere herinneringen. De weergegeven prijs is per plaid. Bijkomende kosten hangen af of jij kiest voor de extra optie om initialen toe te voegen aan het plaid. Afmeting: 90 x 130 cm Levertijd: Slechts 4 weken Er zijn 3 vlakken van 30×30 cm beschikbaar Na bestelling wordt er altijd contact opgenomen zodat er kan worden afgestemd hoe de stoffen worden aangeleverd

Herinneringsplaid 170x130cm

119,00
Handgemaakte plaids met stoffen van herinneringen erin verwerkt. Zelf samen te stellen obv geselecteerde stoffen en afmetingen. Zo ligt er een warme deken op je hart met bijzondere herinneringen. De weergegeven prijs is per plaid. Bijkomende kosten hangen af of jij kiest voor de extra optie om initialen toe te voegen aan het plaid. Afmeting: 170 x 130 cm Levertijd: Slechts 4 weken Er zijn 3 vlakken van 30×30 cm beschikbaar Na bestelling wordt er altijd contact opgenomen zodat er kan worden afgestemd hoe de stoffen worden aangeleverd  

Herinneringsplaid 220x130cm

139,00
Handgemaakte plaids met stoffen van herinneringen erin verwerkt. Afmetingen 220 x 130 cm . Zelf samen te stellen obv geselecteerde stoffen en afmetingen. Zo ligt er een warme deken op je hart met bijzondere herinneringen. De mooiste herinneringen aan dierbare momenten verwerkt in een unieke, hippe en trendy plaid. Herinneringen als een warme deken om je heen! Je kunt jouw herinneringsplaid samenstellen in de onderstaande kleuren en stoffen, zodat het perfect past in jouw interieur. Wij verwerken jouw dierbare kleding/ stofjes in een mooie, warme en stijlvolle herinneringsdeken. De weergegeven prijs is per plaid. Bijkomende kosten hangen af of jij kiest voor de extra optie om initialen toe te voegen aan het plaid. Afmeting: 220 x 130 cm Levertijd: Slechts 4 weken Na bestelling wordt er altijd contact opgenomen zodat er kan worden afgestemd hoe de stoffen worden aangeleverd

Het Naaiatelier

Het atelier waar ik mee werk heet @onslabelbreda, een sociaal maatschappelijk leer-werkatelier. Ik vind het heel fijn dat ik mee kan werken aan een stukje (werk)geluk voor deze mensen. Leuk als je een kijkje neemt op de Facebook pagina van Ons Label Breda, de studio: https://www.facebook.com/destudiogeerenzuid.

#lotsofmemoriesplaid

Mijn kinderen wisten van niks. Wat een mooi plaid zei mijn zoon, hij herkende de stof van oma direct, zo leuk!
Cliff
We willen je nog eens bedanken voor de geweldige plaids, zo mooi!!! Alle drie zo ontzettend blij mee. Enorm bedankt!
Janneke
Wat is de sprei mooi geworden! Super bedankt ben er echt heel erg blij mee!!!
Yvonne
Prachtig Lot, heel erg blij mee! Ik ben zo benieuwd naar de reactie als ik het cadeau ga geven. En de dag dat je me het bericht stuurde dat het plaid af was was toevallig ook de sterfdag van mijn tante, zo bijzonder.
Odette
Ik heb je plaid ontvangen, hij is mooi en lekker warm. Bedankt!
Debby
Zo blij Lotte, zooo mooi gemaakt 😍 ik ben zo dankbaar en ik vind het zo bijzonder. Dit had ik zelf echt niet kunnen bedenken. Dankjewel
Anke

Heb je vragen? stuur een appje of bel!