blog

Marmer en terrazzo

Lot's of Trends Stijlvolle thuiswerkplek

Hierbij introduceer een nieuw format: LOT’s of Trends! Met dit format ga ik jullie op de hoogte brengen van de nieuwste trends. Niet alleen interieur trends, maar ook lifestyle trends. We trappen het format af met de trend marmer en terrazzo. Hieronder geef ik je een aantal leuke tips om op deze trend in te spelen!

Lot’s of marmer

Marmer is al enkele jaren terug van weg geweest. Net als terrazzo wordt het veel toegepast in keukens, badkamers maar nu ook steeds meer in lampen, decoratieplanken, tafels, potten, behang en andere woonaccessoires. Het zorgt ervoor dat je interieur een sjieke touch krijgt. Het is verkrijgbaar als 100 % marmer maar er bestaan ook veel look a like producten die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn.

 

Lot’s of terrazzo

Terrazzo is een gespikkelde steen gemaakt uit restmateriaal van marmer en graniet of glas en metaalsnippers gegoten in beton. Ooit bedacht voor mensen waar marmer te kostbaar voor was. De steensoort is populair, met name omdat het past bij de tijdgeest ‘sustainable’. Materiaal hergebruiken tot iets nieuws is heel duurzaam en past helemaal bij nu. 

 

Ik ben fan! Ik zal er in mijn nieuwe woning ook wat details van gaan gebruiken. Ik ben erg benieuwd wat jij van deze trend vindt, laat het me vooral hieronder even weten. Dat vind ik super leuk om te horen.

 

Coverfoto:
Styling: @marianneluning 
Fotografie: @stankoolen

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.