blog

Stijlvolle thuiswerkplek

Thuiswerken, hèt woord van 2020. In deze blog aandacht voor jouw thuiswerkplek! Je kunt natuurlijk aan de eetkamertafel zitten, maar je kunt ook een stijlvol hoekje inrichten. Hieronder geef ik je een aantal leuke en handige producttips om bijvoorbeeld in je woonkamer een stijlvolle werkplek in te richten zonder dat het heel veel ruimte in hoeft te nemen.

Thuiswerkplek verwerken in jouw interieur

Natuurlijk kun je ook in een hoek in de kamer een wandplank plaatsen, er een kruk aan schuiven en daar je werkplek van maken. Ben je niet aan het werk, zet dan een leuke plant op de plank, een toffe lijst en schuif de kruk aan. Of zet de kruk op een andere plek. Zo kun je een wandplank flexibel gebruiken.

Weinig ruimte voor een thuiswerkplek

Heb je minder ruimte voor een structurele plek dan zijn een paar schragen en een toffe plank vaak ook een handige oplossing. Heb je wel meer ruimte dan zou ik altijd een bureau adviseren die je kunt verstellen in hoogte. Regelmatig afwisselen tussen zittend en staand werken is het allerbeste voor je lijf.

Hopkins compact bureau – €179
Bureau Gori – €68,95

Jouw thuiswerkplek laten inrichten?

ik kan je vanuit LOT’s of STYLE uiteraard ook advies op maat geven. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden bij jou thuis te bespreken. Heb jij je thuiswerkplek ingericht na het lezen van de blog? Als je die met me zou willen delen, dat zou ik echt super tof vinden. Vragen of opmerkingen over deze blog kun je in de reacties stellen. Ik wens jou veel werkplezier vanuit een comfortabele plek in huis!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.