Zoek je snel advies, over kleurgebruik, indeling, stijl, verlichting, meubels en accessoires maar dan vanuit je laptop of telefoon? Dan is het online advies wellicht wat voor je. Je vult een vragen formulier in en samen kijken we naar een passende oplossing. Alle communicatie gaat via mail en Zoom. Desgewenst kun je los hiervan nog een shoplist afnemen.

Er zijn 2 soorten advies. Hieronder vind je de details.

Online interieuradvies uitgebreid

Bestaande uit:

 

  • Vragenlijst;
  • 2 uur online contact (via Zoom), met uitwerking per mail wat er besproken is;
  • Extra service: 2x WhatsApp advies op een nader te bepalen moment na het online advies. Met een maximale urenbesteding van totaal 1 uur. Heb je meer advies nodig dan wordt € 45,- (incl. BTW) per half uur gefactureerd.

De prijs voor dit 2 uur durend interieuradvies is € 240,- (incl. BTW). Vul het contactformulier in, dan neem ik contact met je op.

Interieuradvies 2 uur

399,00
Voor mensen die zelf prima weten hoe je een huis inricht maar net wat duwtjes in de rug nodig hebben, een andere twist willen geven aan het interieur, een kleuradvies willen, een andere indeling zoeken of na aanschaf van een nieuw meubel het totaalplaatje missen. Heb je behoefte aan tips dan kom ik bij je thuis en kun je me alle interieurvragen stellen en help ik je graag verder. Desgewenst kun je los daarvan een personal shopping dagdeel of dag afnemen of een shoplist. In verband met drukte is het momenteel niet mogelijk om dit product te bestellen. Vul het contactformulier in om te vragen naar de mogelijkheden.

Online interieuradvies kort

Bestaande uit:

  • Vragenlijst;
  • 1 uur online contact (via Zoom);
  • Extra service: 1x WhatsApp advies op een nader te bepalen moment na het online advies. Met een maximale urenbesteding van totaal een half uur. Heb je meer advies nodig dan wordt € 45,- (incl. BTW) per half uur gefactureerd.

De prijs voor dit 1 uur durend interieuradvies is € 90,- (incl. BTW). Vul het contactformulier in, dan neem ik contact met je op.

Online interieuradvies 1 uur

120,00

Bestaande uit:

  • Vragenlijst;
  • 1 uur online contact (via Zoom);
  • Heb je meer advies nodig dan wordt € 45,- (incl. BTW) per half uur gefactureerd.

De prijs voor dit 1 uur durend interieuradvies is € 100,- (incl. BTW). 

In verband met drukte is het momenteel niet mogelijk om dit product te bestellen. Vul het contactformulier in om te vragen naar de mogelijkheden.

Ontvang online interieuradvies op maat!