Over LOT’s of STYLE

Hi, mijn naam is Lotte. LOT’s of STYLE is ontstaan vanuit een creatief brein met passie voor interieur en beeld (fotografie). Met veel passie en betrokkenheid ga ik voor je aan de slag als interieurstylist, content creator, influencer en blogger.

In 2014 ben ik mijn droom gaan najagen en heb ik LOT’s of STYLE opgericht in Breda. Als particulier kun je terecht voor interieuradvies en stylingadvies. Een uitgebreid interieurplan van moodboard tot ontwerp in 2d of 3d aangevuld met stylingtips en een shoplist. Ook voor een beknopt interieuradvies ben je bij ons aan het juiste adres. Zakelijk biedt LOT’s of STYLE ook interieuradvies en stylingadvies aan. Wil je jouw merk of product promoten via social media dan bieden wij talloze mogelijkheden. Ik blog graag over interieur ter inspiratie en over DIY’s die ik zelf uitvoer.

Door goed te luisteren naar de wensen en ideeën, eerlijk en open te adviseren én te communiceren neem ik je mee op een gezamenlijke reis naar het gewenste eindresultaat met een optimale budget/kwaliteitsverhouding.

Een huis heb je nodig om in te leven, ik help je om er een thuis van te maken. Met mijn passie voor interieur bied ik advies, styling, diy’s en inspiratie op het gebied van wonen.

Liefs Lotte (LOT) van Berkel

LOT’s of STYLE