blog

Personal shoppen met LOT’s of STYLE op Woonboulevard Breda XXL ~ portfolio

Voor Woonboulevard Breda XXL ging LOT’s of STYLE shoppen met maar liefst 9 winnaars. Alle winnaars van de winactie hebben een shopsessie met € 250,- shoptegoed + interieuradvies gewonnen van Lotte. Wat een super leuke dagen waren dit, elke winnaar had een andere woonvraag en deze zijn allemaal opgelost. Een hele hoop inspiratie en tips vind je in deze video’s, veel kijkplezier. 

De zoektocht naar een thuisgevoel in je woning

Hoe maak ik 1 geheel van mijn keuken?

Hoe style ik een grote kast in mijn slaapkamer?

De zoektocht naar de perfecte salontafel

Waar vind ik een kast met opbergmogelijkheden en open vakken voor mijn mooiste herinneringen?

De zoektocht naar een passende eettafel met eetkamerstoelen

Hoe creëer je eenheid in je badkamer en genoeg opbergmogelijkheid? 

En wil jij nu ook een shopsessie met LOT’s of STYLE inplannen dan kan dat, via deze link plan je er 1 in en gaan wij binnenkort samen aan de slag. 

 

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.