Interieuradvies

De bewoners van deze nieuwbouw woning waren op zoek naar sfeer in hun woning. Qua meubels en accessoires was alles al dik in orde qua balans en maar toch ontbrak het nog aan een warme, gezellige sfeer. Dus LOT’s of STYLE ging langs voor kleuradvies.

Uitwerking

Voor mij was het al snel duidelijk dat hier alleen kleur en sfeervol materiaal nodig was om deze woonkamer helemaal de gewenste sfeer te geven. Rust en gezelligheid dat is wat de bewoners aan hebben gegeven als belangrijke voorwaarden. Ik heb gekozen voor het gebruik van 3 kleuren in aardetinten. Daarbij heb ik behang geadviseerd met een natuurlijke structuur, wat warmte geeft en tegelijk gezellig oogt. Om de schouw te accentueren heb ik daar een donkere kleur gebruikt, ernaast heb ik een behang met steenmotief gebruikt voor een stoer effect. Aansluitend aan de schouwmuur heb ik een lichtere tint gebruikt, niet te veel contrast maar wel sfeervol. Op de wand er tegenover heb ik weer een lichtere tint gebruikt uit dezelfde kleurtoon, om de scheiding tussen woonkamer en keuken aan te duiden heb ik een streep aangebracht op de muur. In de keuken is door de behang ook een gezellige sfeer ontstaan.

Het eindresultaat

Ik heb in dit project de uitvoering zelf gedaan. Het resultaat laat heel goed zien wat kleur en behang kan doen in sfeer. Bekijk hier de voor en na foto’s, die spreken voor zich.

Before

After

Interieuradvies voor jouw woning?

Related projects