Interieuradvies

Er was een interieuradvies nodig voor een woning in Zundert (regio Breda). Mij is gevraagd om mee te denken. Ik heb meegedacht bij de indeling, kleurbepaling en inrichting. Met mijn kleuradvies zijn we gezamenlijk gekomen tot het bepalen van de kleuren. Daarnaast zijn wij met een aantal gesprekken gekomen tot de indeling en de inrichting van deze woning.

Uitwerking

Diverse natuurtinten zijn op de muren gebruikt. Hiervoor hebben we verf van Vestingh gebruikt.  Daarbij hebben de kozijnen een passende tint gekregen. Bovendien is de bestaande deur vervangen door een prachtige, zwarte stalen deur. Het zwart van deze deuren heb ik terug laten komen in de raambekleding. Voor de aankleding heb ik gekozen voor aardse tinten en materialen. De hierbij gebruikte kleuren zijn wit, beige, bruin, zwart, diverse tinten roze. De gebruikte materialen zijn hout en staal. Deze combinatie zorgt voor een rustige, fijne uitstraling. Met de vloerkleden heb ik extra warmte gecreëerd. De bewoners hebben op mijn advies een tafel op maat laten maken. De eetkamerstoelen en fauteuils zijn van zacht stoer leer. De planken aan de muur zijn van hout. Verder zijn er stoere industriële lampen opgehangen. De planten in manden en diverse tijdloze accessoires maken het helemaal af.

Het eindresultaat

De verschillende genoemde keuzes hebben geleid tot een prachtig eindresultaat. Het is een sfeervolle en ruimtelijke woning in een stoer jasje geworden!

Interieuradvies voor jouw woning?

Related projects