De bewoners van een hoekwoning in Breda vroegen mijn advies voor het restylen van drie slaapkamers. Ik ging aan de slag met twee kinderkamers en één ouderslaapkamer. Ik begon op de zolderverdieping. Deze jongeman zocht rust in zijn kamer. Zowel als hij naar buiten keek als in zijn kamer waren de prikkels overweldigend. Veel kleuren in een kleine ruimte en buiten nogal wat drukke tuinen, huizen en een flat waar hij tegen keek.  We hebben samen kleuren uitgezocht en ik ben op zoek gegaan naar producten in het bijpassend kleurenpalet. Ook heb ik voor het raam een lambrisering gemaakt van Squid, een raamfolie met een linnen look. Zo is het naar buiten kijken een stuk rustiger geworden. Hij wilde ook graag een plek waar hij zijn (inmiddels flinke verzameling) medailles en bekers kon presenteren. Ik koos ivm de kleine ruimte voor een oplossing aan de wand, een wandplank met een roede en stoere leren riemen. Verder had hij de wens om vanuit zijn bed naar fijne herinneringen te kijken, we maakten daarom samen een IXXI met foto’s en plaatjes die hij uitzocht en ik een juiste filter gaf. Zie hieronder het resultaat!

Before

After

Door naar kamer nummer 2. Deze jongedame wilde graag sterren in haar kamer. Hiervoor bestelde ik muurstickers in de vorm van sterren. Verder vond ze groentinten mooi voor de kleuren op de muur. In deze kamer konden een aantal spullen blijven zoals bed en kasten. Ik heb middels vloerkleed, kussens, plaid en accessoires de kamer verder aangekleed. Een echte meidenkamer is het geworden!

Before

After

Als laatste heb ik de ouderslaapkamer onder handen genomen. Deze mocht een opfrisbeurt krijgen in kleur en harmonie. De kleuren werden met de klant samen bepaald . De muren en kast zijn geverfd en op de muur is een cirkel geverfd voor een speels effect. Er is een nieuw wandmeubel geplaatst met een houten blad en diverse accessoires als kussens, potten en (hang)planten kregen een plekje in deze nu rustige kamer.

Before

After

Interieuradvies voor jouw woning?

Related projects