De bewoners van een schitterende vrijstaande woning in Etten-Leur schakelde mijn hulp in voor interieuradvies en -styling.

De bewoners hadden dit huis net gekocht, een woning met heel veel ramen en licht en een moderne bouwstijl. Modern maar wel de wens om het gezellig te maken en sfeervol zodat het meer als thuis aan zou voelen. En de vraag hoe je er 1 geheel van kunt maken omdat het zo groot is. De bewoners zochten naar een manier om het stijlvol en sfeervol in te richten. Met onder ander ruimte om met de familie knus bij elkaar te zitten, ruimte waar de kinderen rustig kunnen spelen en een grote gezellige plek waar heel de familie plaats kan nemen aan tafel en visite aan kan schuiven.

We hebben in het interieuradvies een groot deel van de meubels vervangen en veel kleur en warme materialen in het huis gebracht om sfeer te creëren. Omdat de kamer heel veel m2 betreft is het van belang dat je goed naar kleur en toepassing van verschillende materialen kijkt. Als je alles heel licht houdt en weinig speelt met materialen kan het kil overkomen. We hebben daarom gespeeld met kleur, in dit geval veel tinten groen om het moderne/industriële gevoel te stimuleren maar tegelijk ook warmte uit te stralen. In combinatie met het gebruik van aardse tinten voor warmte en natuurlijke materialen als hout en stoffen banken en stoelen krijgt het geheel veel sfeer.

Ik heb de bewoners begeleid in het maken van keuzes omtrent , materiaalgebruik, verlichting, kleuren, meubels en accessoires. Ook ben ik met de bewoners gaan woonshoppen. Zo hebben we samen de eindstyling gedaan. In dit huis hebben we gekozen voor een rustige basis. Eens in de zoveel tijd kom ik terug en stylen we de ruimtes opnieuw met trendy accessoires. Op deze manier kun je met een paar kleine aanpassingen steeds opnieuw zorgen voor een andere sfeer. Door kleurgebruik aan te passen van accessoires of andere materialen toe te passen.

Het volledige resultaat van dit interieuradvies waarin kleur, verlichting, materiaal, meubels en accessoires meegenomen zijn kun je hier bekijken

Interieuradvies voor jouw woning?

Related projects