Plan en advies voor nieuwbouw woning in Prinsenbeek (regio Breda)

Interieuradvies en interieurplan

Bij deze nieuwbouw woning in Prinsenbeek (regio Breda) ben ik betrokken geweest bij het geven van een interieuradvies en het maken van een interieurplan.  Dit was vanaf het moment van de eerste tekening tot aan de laatste styling. Een langdurig traject van ongeveer 1 jaar, waarbij ik de bewoners heb ondersteund bij het komen tot keuzes. Het ging om de keuken, vloer, badkamer, op maat meubels, raambekleding, meubels, adviestips kinderkamers, vloerkleden, verlichting en accessoires. Daarbij heb ik een kleuradvies gegeven. Hierbij heb ik de kleuren gebruikt van Vestingh.

Het eindresultaat

Het is een kleurrijke woning geworden met veel gebruik van hout, stoer staal en groen, blauw en geeltinten. Onder andere de kasten op maat zorgen voor een authentieke uitstraling die geheel past bij de bewoners. De bewoners zijn inmiddels gewend in hun nieuwe woning en zeer tevreden met het eindresultaat.

Advies en styling van het interieur van een woning in Prinsenbeek (nabij Breda) Advies en styling van het interieur van een woning in Prinsenbeek (nabij Breda)   Advies en styling van het interieur van een woning in Prinsenbeek (nabij Breda) Advies en styling van het interieur van een woning in Prinsenbeek (nabij Breda) Advies en styling van het interieur van een woning in Prinsenbeek (nabij Breda) Advies en styling van het interieur van een woning in Prinsenbeek (nabij Breda) Advies en styling van het interieur van een woning in Prinsenbeek (nabij Breda) Advies en styling van het interieur van een woning in Prinsenbeek (nabij Breda) Advies en styling van het interieur van een woning in Prinsenbeek (nabij Breda) Advies en styling van het interieur van een woning in Prinsenbeek (nabij Breda) Advies en styling van het interieur van een woning in Prinsenbeek (nabij Breda) Advies en styling van het interieur van een woning in Prinsenbeek (nabij Breda) Advies en styling van het interieur van een woning in Prinsenbeek (nabij Breda) 

Interieuradvies / interieurstyling of meubels op maat nodig?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een interieuradvies en -styling in regio Breda?  Of wil je meubels op maat? Dan kan je een mail sturen met je vraag. Je kan ook het contactformulier invullen! Dan neem ik snel contact met je op.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.