De klanten die een nieuwbouwappartement in Breda hadden gekocht schakelde de hulp van LOT’s of STYLE in voor interieuradvies.

Tijdens een 2 uur interieuradvies hebben we geadviseerd op het gebied van indeling, kleur en meubels als bank en eethoek. Deze klanten hebben aanvullend op het interieuradvies een 3D ontwerp van de indeling afgenomen.  Hiermee hebben de klanten een visualisatie gekregen van de ruimte hoe deze eruit komt te zien.  Deze bewoners hadden een Scandinavische woonstijl. Wel behoefte aan warmte en rust. Het less is more principe was een wens.

De tegelvloer en keuken was al bepaald door de klanten. Door te werken met strakke meubels maar wel in het materiaal hout zorg je voor rust en warmte tegelijk. Er is gekozen voor prachtig sfeervol bloemen behang van arte.com. Maar wel weer in een rustige kleur. Verder is de kleur van het behang afgestemd op de kleur van de bank.  Die door zijn hoekelement meteen genoeg ruimte biedt voor de 2 mensen die hier wonen. De eetkamerstoelen zijn uitgevoerd in een zachte fluweelachtige stof, die door de aaibaarheid ook veel warmte uitstraalt. Het kleuradvies is een kleurenpalet geworden van rustige neutrale tinten, dit zorgt voor ruimtelijkheid in een appartement en behoud de rust wederom. Met een bos bloemen of een gekleurd kussen kunnen de bewoners desgewenst wat meer kleur toevoegen aan het geheel.

Ik heb de klanten begeleid in het maken van keuzes omtrent , materiaalgebruik, kleuren & meubels. In het interieuradvies worden linkjes geplaatst waardoor de klant direct kan gaan shoppen. Daarnaast hebben zij gekozen voor een 3d ontwerp. Als je een nieuwbouwwoning koopt dan kan zo’n sfeerimpressie erg helpen om te visualiseren.

Het volledige resultaat van dit interieuradvies waarin kleur, materiaal, meubels meegenomen zijn kun je hier bekijken. Evenals het 3d ontwerp wat je los kunt afnemen bij LOT’s of STYLE kun je hieronder bekijken.

Interieuradvies voor jouw woning?

Related projects