Voor deze tussenwoning in Woudrichem werd ik uitgenodigd voor een 2 uur interieuradvies aan huis.

Bewoners gaan in hun bestaande woning verbouwen. Zo wordt er aangebouwd in de woonkamer, komt er een nieuwe vloer, keuken en worden meubels vervangen. Een flink project waarbij het fijn is als je geholpen wordt met de vele keuzes die te maken zijn. De bewoners hebben zelf al de keuken uitgezocht en bedacht hoe ze de indeling van de keuken en eetkamer willen. We hebben daarin gekeken naar de materiaalcombinaties die mooi zijn en daarop een kleurenpalet afgestemd. Er is een prachtige pvc vloer in visgraat uitgekozen van floorify.com. Een lichte basis als vloer omdat bewoners houden van een rustige basis. Daarna het kleurenpalet uitgebouwd met enkele accentkleuren. We hebben een harmonieus geheel uitgezocht en ik heb ze geholpen welke kleur waar op de muren geschilderd kan worden om er 1 geheel van te maken. Ook goed gekeken naar de verbinding tussen de woonkamer en eetkamer en keuken in de kleuren. We hebben gekozen voor kleuren van Vestingh.

Naast verf hebben we voor de uitbouw een mooi behang uitgekozen van Arte. Dit behang komt ook terug in de kast in de woonkamer. Het gaat vaak om herhaling van kleur en materialen in huis om balans te creëren en rust uit te stralen.

De woonkamer heeft een rustige basis en een accentkleur op de wand die woonkamer en keuken verbind. Bij een rustige basis is het super mooi om een meubel te kiezen in 1 van accentkleuren, in dit geval groen. Hiervoor hebben we een trendy ronde bank geselecteerd van Bysidde. Wat ronde vormen in de verder hoekige kamer en uitbouw. De ronde vormen hebben we tevens terug laten komen in andere items als salontafels, plantenpotten, vorm van eetkamerstoelen, eettafel en enkele accessoires.

Het gehele interieuradvies is hieronder te lezen. Dit wordt na een 2 uur durend advies aan huis netjes uitgewerkt in een digitale presentatie welke de klant binnen een week ontvangt.

Interieuradvies voor jouw woning?

Related projects