Advies voor een tuinkamer

Interieuradvies

Bij LOT’s of STYLE  kun je terecht voor een interieuradvies. Tijdens een 2 uur durend interieuradvies bij jouw thuis geef ik allround advies op basis van jouw interieurvragen. Ik werk het advies uit in een presentatie, die als naslagwerk dient. Hiermee kun je zelf aan de slag met het toepassen van de veranderingen aan je interieur.  

Wil je het interieuradvies direct bestellen? Vul meteen het contactformulier in!

Uitwerking

Je vult een vragenlijst in en op basis daarvan ga ik mijn advies voorbereiden, ik kom bij je thuis en gedurende 2 uur gaan we samen kijken naar een passend plaatje. Achteraf werk ik hetgeen we besproken hebben uit en dat ontvang je per mail als naslagwerk.

Het eindresultaat

Afhankelijk van de vragen werk ik het advies uit per onderdeel. Zo heb je een handig overzicht van mogelijke opties. Bij de producten staat waar ze vandaan komen en de specificaties zodat bestellen nog maar een kleine moeite is. Hier volgt een voorbeeld van de uitwerking van een 2 uur durend interieuradvies.

Interieuradvies tuinkamer - titel

Interieuradvies tuinkamer - sfeerimpressie Interieuradvies tuinkamer - kleurenpalet Interieuradvies tuinkamer - bank Interieuradvies tuinkamer - fauteuil Interieuradvies tuinkamer - salontafel Interieuradvies tuinkamer - vloerkleed Interieuradvies tuinkamer - raambekleding Interieuradvies tuinkamer - planten Interieuradvies tuinkamer - accesoires

Interieuradvies voor jouw woning?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een (online) interieuradvies voor je woning?  Of wil je het interieuradvies direct bestellen?  Stuur mij dan een mail of vul het contactformulier in! Ik neem dan snel contact met je op voor het maken van een afspraak. Ik ga graag voor je aan de slag.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.