Voor deze klant is een volledig interieurplan gemaakt inclusief een 3d interieurontwerp. De woning is een jaren 30 woning die later uitgebouwd en gerenoveerd is. LOT’s of STYLE heeft hiervoor een maatwerkpakket gemaakt.

Tijdens een aantal afspraken in de woning hebben we interieuradvies gegeven.  De onderwerpen indeling, kleur, materialen, verlichting en meubels zijn behandeld. Deze bewoners houden van eenvoud met een druk gezin. Wel behoefte aan warmte en rust. En ze houden van luxe en design. De woonstijl hotel chique komt tegenwoordig veel voorbij en is voor deze bewoners een woonstijl waar ze zich in combinatie met Scandinavisch licht en ruimtelijk in kunnen vinden. Qua functionaliteiten is een plek om te chillen en af te sluiten van de eetkamer en keuken een must. En een verbinding tussen eetkamer en keuken, deze mensen houden van gezelligheid, etentjes en borrelen met vrienden en familie.

Voor de basis is gekozen voor een PVC vloer van Floorify.com. In een visgraatmotief wat in een grote ruimte direct voor sfeer zorgt. Qua kleuren zijn we voor een neutraal kleurenpalet gegaan in aardetinten en kleuren die terugkomen in de vloer. Voor de akoestiek hebben we gekozen voor houten latten panelen van Noakk.nl. Hierbij een speels behang in een vlak achter de bank van arte.com in een cacao kleur. En dat afgestyled met een groot (vloer)kleed aan de wand van BySidde.com. De bank is ook geselecteerd bij Vansidde, korte levertijden en kwalitatief hele goede banken voor een mooie prijs.  Omdat de kamer een lange rechte pijp is hebben we rondingen gebruikt in meubels voor de zachtheid. Zo ook in de zitbank die trendy rondingen heeft en ruimte biedt aan een groot gezin. Met stalen ensuite deuren is een mooie afscheiding gecreëerd die wel de ruimte opdeelt maar door de transparantie van het glas de kamer toch ruimtelijkheid behoudt. Met een Samsung the Frame, een bos bloemen of een gekleurd kussen kunnen de bewoners desgewenst wat meer kleur toevoegen aan het geheel.

Voor de eetkamer hebben we gekozen voor een tafel van Studio-henk.nl. De tafel heeft ook de vrouwelijke rondingen, met daaronder stoere stalen poten die het geheel weer in balans brengen. De fauteuils zijn van het mooie merk Eicholtz en geven het geheel een hotel chique uitstraling.

Ik heb de klanten begeleid in het maken van keuzes omtrent , materiaalgebruik, kleuren & meubels. In het interieuradvies worden linkjes geplaatst waardoor de klant direct kan gaan shoppen. Dit interieuradvies is uitgewerkt met een 3d interieurontwerp.

Het volledige resultaat van dit interieuradvies waarin moodboard, kleur, materiaal, indeling, meubels meegenomen zijn kun je hier bekijken. Evenals het 3d interieurontwerp kun je hieronder bekijken.

Interieuradvies voor jouw woning?

Related projects