Voor deze vrijstaande woning in Prinsenbeek werd ik uitgenodigd voor het maken van een interieurplan.

Bewoners kochten het ouderlijk huis op een prachtige plek. Mooie plannen om het gehele huis aan te pakken en te moderniseren. Hiervoor zochten zij hulp van een interieurstyliste.

Wij hebben ons in dit ontwerp bezig gehouden met de benedenverdieping. Tijdens een aantal bezoeken aan huis hebben we de kleuren bepaald, de mogelijke indeling besproken en materialen geselecteerd.  Daarna is er een 3d ontwerp gemaakt waarin de meubels die deze bewoners hebben uitgekozen zijn verwerkt. Ze hebben ervoor gekozen om een deel van de meubels mee te nemen naar de nieuwe woning. LOT’s of STYLE maakt plannen met nieuwe maar ook bestaande meubels. We kijken naar wat goed matcht en wat niet weg hoeft dat gebruiken we gewoon opnieuw. De bewoners zijn dol op kleur, houden van buiten zijn, een haardvuurtje bij de kachel en gezellig samen zijn met elkaar, vrienden en familie.

In dit ontwerp hebben we vooral de kleuren van de natuur terug laten komen. Om dit buiten gevoel ook thuis te ervaren. Het is een warm kleurenpalet geworden met kleuren van Vestingh. Deze kleuren komen terug als basiskleuren en accentkleuren in muren, meubels, tegels, keuken en accessoires.

De bewoners waren er al snel aan uit dat ze een PVC vloer wilden om de houtlook in huis te halen. En toch vloerverwarming te kunnen gebruiken. Ze hebben een warme tint PCV gekozen van Floorify die op de gehele benedenverdieping is gelegd. Een houtkachel was een grote wens, bij Van de Pluijm Kachels en Haarden zijn zij uiteindelijk goed geslaagd. Een partij waar ik mijn klanten veel naar door verwijs. Een vakkundig bedrijf met diverse soorten (gas)haarden en kachels. Bij de kachel hebben we tegels van Designtegels uitgezocht, de bewoners wilden graag een statement maken in de woonkamer en dat is met deze tegels goed gelukt.

Het ontwerp is in 3d uitgewerkt. Voor klanten vaak een manier om iets toch beter te kunnen visualiseren. Dit ontwerp is ook nog gerenderd wat ervoor zorgt dat het bijna foto’s lijken. Dit alles kan LOT’s of STYLE voor je verzorgen om ervoor te zorgen dat je een zo compleet mogelijk beeld krijgt van je woning. Een selectie uit het interieurplan is hieronder te lezen.

Interieuradvies voor jouw woning?

Related projects