Shoplist

Bij LOT’s of STYLE  kun je terecht voor een shoplist. Wat betekent dit en hoe ziet dat er dan uit? Dat leg ik hieronder even voor je uit. Wil je de shoplist direct bestellen?  Vul meteen het contactformulier in!

Uitwerking

Je hebt de behoefte om je interieur weer eens een andere look te geven, alleen ontbreekt het aan tijd. Of misschien weet je niet waar je moet beginnen met het interieur shoppen. LOT’s of STYLE kan je helpen. Je vult een vragenlijst in en ik ga online voor je shoppen, daaruit ontstaat een shoplist voor jouw interieur. Producten geselecteerd op jouw stijl/ kleurenpalet en jouw (budget)wensen.

Het eindresultaat

De shoplist bestaat enerzijds uit een document met beelden met een korte toelichting. Ik geef altijd een aantal keuzes waardoor je zelf de laatste keuze nog kunt maken, dat is wel  zo prettig want jij kent je huis en je eigen stijl het allerbeste. Daarnaast ontvang je een document met de hyperlinks van alle geselecteerde producten. Hierdoor kom je met 1 druk op de knop bij de juiste website, op het juiste product met de juiste kleur en/of afmeting. Hier volgt een voorbeeld van een shoplist.

Interieuradvies voor jouw woning?

Related projects