Teamkamer inrichting school, Zundert

De bewoners van deze hoekwoning in Etten-Leur hadden een verbouwing overwogen maar toch uiteindelijk gekozen voor een vernieuwing van het gehele interieur in de woonkamer/eetkamer. Daarbij hebben ze de hulp van LOT’s of STYLE ingeschakeld.

Restyling kantoorruimte, Zundert

Voor een kantoorruimte in Zundert mocht LOT’s of STYLE de restyling verzorgen. De ruimte bestaat uit 2 kantoren waarvan 1 een werkplek moest zijn voor 2 personen en een zitje moest hebben voor ontvangst van bezoek. De andere ruimte moest fungeren als kantoor en vergaderruimte voor 12 personen. De ruimtes waren allebei leeg (behalve 1 bureau en 2 kasten die bleven staan). LOT’s of STYLE heeft dit project van plan tot uitvoering gerealiseerd.

Hoekwoning Zevenbergen

Voor een hoekwoning in Zevenbergen werd ik gevraagd om mee te denken in indeling, kleurbepaling, raambekleding en inrichting. We hebben samen de kleurbepaling gedaan voor de muren ( diverse natuurtinten) en kozijnen incl openslaande binnendeuren, welke industrieel zwart werden geverfd. Voor de raambekleding hebben we gekozen voor bamboe zwarte jaloezieën wat een stoere uitstraling geeft. Voor de aankleding hebben we gekozen voor natuurlijke tinten en materialen, wit, beige, zwart, grijs en hout. Aan de muur…

Breda, hoekwoning slaapkamers restylen

  De bewoners van een hoekwoning in Breda vroegen mijn advies voor het restylen van drie slaapkamers. Ik ging aan de slag met twee kinderkamers en één ouderslaapkamer. Ik begon op de zolderverdieping. Deze jongeman zocht rust in zijn kamer. Zowel als hij naar buiten keek als in zijn kamer waren de prikkels overweldigend. Veel kleuren in een kleine ruimte en buiten nogal wat drukke tuinen, huizen en een flat waar hij tegen keek.  We hebben…

Etten-Leur vrijstaande woning

De bewoners van een schitterende vrijstaande woning in Etten-Leur schakelde mijn hulp in voor interieuradvies en -styling.

Etten-Leur hoekwoning

De bewoners van deze hoekwoning in Etten-Leur hadden een verbouwing overwogen maar toch uiteindelijk gekozen voor een vernieuwing van het gehele interieur in de woonkamer/eetkamer. Daarbij hebben ze de hulp van LOT’s of STYLE ingeschakeld.