Wil je meer weten over wat klanten van mij vinden en wat ik bij hen heb gedaan aan werkzaamheden?

Neem dan een kijkje in het overzicht van referenties!

Referentie Interieuradvies

Wij hebben al een aantal keren Lotte in huis genomen om ons te adviseren in kleurgebruik in verschillende ruimtes.
Altijd weer een feestje om naar uit te kijken!
Lotte is een fijne, rustige en kundige dame die goed luistert.
Wat ik fijn vind is dat zij in 1 uur tijd direct praktisch met je aan de slag gaat. Doordat ze kleurenwaaiers meebrengt krijg je direct een idee en gevoel bij haar adviezen.
Ze kijkt goed naar het karakter van het huis en past daar haar adviezen op aan, waardoor het karakter en stijl van het huis nog beter tot zijn recht komen.
Adviezen waar ik zelf nooit opgekomen zou zijn, die als eindresultaat een geweldige passende uitstraling hebben.
Iedere keer wanneer ik thuis kom of loop van de ene naar de andere ruimte krijg ik het gevoel “ ja het klopt “ , een gezellig “ thuis” gevoel.
Ook visite geeft iedere keer aan dat het gewoon klopt en gezellig aanvoelt. Dit is wel kenmerkend vind ik van Lotte. Ze laat het huis op een juiste manier stralen, waardoor jezelf ook helemaal blij word.
Dank je wel🌸
Moniek Een gezellig thuisgevoel
Het contact met Lotte verliep heel soepel. De afspraak was zo gemaakt en toen ik het later door omstandigheden moest verplaatsen was het geen probleem. Erg flexibel dus, fijn! Het advies aan huis was verder ook prettig. Ze liep de woonkamer in en zag gelijk wat ik bedoelde met het creeren van iets meer warmte en eenheid in huis. Ze werkt ook echt vanuit de basis en met wat kleine aanpassingen heb je gelijk een hele andere sfeer. Ze houdt daarbij ook echt rekening met je wensen/ behoefte die je van tevoren aangeeft. Ook met een wat beperkter budget kun je een groot verschil maken. Wat ik ook fijn vond is dat ze echt samen met je gaat zitten om te kijken wat je mooi vindt en wat je qua meubels, maar ook qua aankleding, zou kunnen aanschaffen. Heel praktisch dus! Het advies was ook snel binnen waardoor we gelijk aan de slag kunnen.

Een vakvrouw met verstand van zaken. Die rekening houdt met jouw stijl en smaak en vanuit je vraag concreet op zoek gaat naar mooie en praktische oplossingen. Een echte aanrader!

Audrey Een echte aanrader!

Lotte is naast een prettig, lief en attent persoon een heel kundig adviseur. Zij heeft ons geholpen met de kleur- en materiaalkeuzes voor onze inrichting én heeft de woonkamer en keuken afgestyled. Zij heeft snel door wat voor mensen ze voor zich heeft, wat hun smaak is en denkt daar in mee. Wij zochten meubels uit, zij hielp beslissingen maken in stof, kleur en combinaties. Ze drukt zeker niet haar keuze door, maar vindt de keuze die het beste bij jou past. Het hielp mij vooral om het plaatje dat ik in mijn hoofd had maar zelf niet 1-2-3 gerealiseerd zou krijgen, rond te maken én met wat meer lef keuzes te maken. Waar ik voor veilig zou kiezen bijvoorbeeld als het gaat om kleurcombinaties, wist ik dankzij Lotte’s advies dat het wél kon en heel mooi uit zou pakken. Dankbaar neem ik nog steeds alle complimenten voor ons interieur in ontvangst en geef de complimenten direct door aan Lotte! LOT’s of STYLE is een hele prettige partij om mee samen te werken.

Ester Pellis Een heel kundig adviseur
Dank je wel Lotte. We zijn zo enthousiast over je plan en vinden het allemaal heel leuk en spannend hoe het gaat worden. We houden je op de hoogte.
Therese Dankjewel Lotte

Lotte kan goed luisteren naar je wensen, denkt mee en is goed in het combineren van mooie exclusieve elementen met “koopjes” van bijvoorbeeld accessoires. Lotte barst van de frisse ideeën. Ze zoekt echt mee met de keuze die bij je past. Bovenal is Lotte gewoon een fijn mens en je kunt goed met haar lachen. LOT’s of STYLE beveel ik aan voor iedereen die een nieuw interieur wilt of gewoon een keer wilt “opfrissen”.

Jesca en Johan Lotte barst van de frisse ideeën!
Dankjewel Lotte, ik vind het zo onwijs tof geworden. Zin om ermee aan de slag te gaan. Fauteuiltje Babette dat je geselecteerd hebt is ook echt heel mooi! Ik ga ermee aan de slag en houd je op de hoogte.
Doritt Ik ga er lekker mee aan de slag!
Bedankt voor de uitwerking van het advies!

Wij wisten van tevoren allebei niet zo goed wat we ervan moesten verwachten maar we zijn beide positief verrast en zeer tevreden met het uiteindelijke advies. Je hebt ons net weer even andere inzichten gegeven in hoe we beide stijlen kunnen combineren. Heel fijn!

Wij kijken ernaar uit om met het plan aan de slag te gaan en zullen zeker iets delen zodra alles in uitvoering is gebracht!

Kim en Jasper Positief verrast!

Lotte is een fijn persoon om mee samen te werken. Ik heb in 2 projecten mogen samenwerken met haar en hierin weet ze heel goed te filteren wat past en wat niet. Ze luistert tussen de regels door en weet hierin de juiste adviezen te geven en de daarbij behorende mogelijkheden.

Ook houdt ze heel goed rekening met het te besteden budget, wat erg fijn is. De volgende keer bel ik je weer, ook al hoop ik dat dat nu wat langer duurt, voordat ik weer ga verhuizen

Marielle Een fijn persoon om mee samen te werken!
Wat heb je het prachtig en snel uitgewerkt voor ons! Hier zijn we echt heel erg blij mee en je hebt de verwachtingen overtroffen.

Je hebt ons verhaal goed aangehoord en hebt ons echt veel praktische en goede tips meegegeven.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat ons huis hiermee een “flinke upgrade” gaat krijgen.

Luuk Ons huis krijgt een flinke upgrade door jouw advies!

Ik wil je nog even laten weten dat ik ontzettend enthousiast ben over je ideeën. Kan niet wachten om ze uit te gaan voeren.

Erica Ik kan niet wachten om je ideeën uit te gaan voeren!

Dank voor het uitgewerkte interieuradvies, daar ben ik heel blij mee. Ik ga ermee aan de slag!

Jaco Ik ga ermee aan de slag!
Ik heb de shoplist net uitgebreid bekeken, het geheel ziet er mooi uit! Super bedankt!
Brita Super bedankt

Wat een topper die Lotte! Na een aantal gesprekken had ze heel snel ingeschat wat wij wilden. Lotte is met ons aan de slag gegaan en heeft mooie, leuke ideeën aangedragen. Kleuradvies, style keuze, toffe adressen voor verf en raambekleding. Ook heeft ze voor ons bij verschillende zaken accessoires geshopt. Kortom alles is bijna mogelijk wat je wensen zijn. Zoek je net dat verschil in inrichting is LOT’s of STYLE een echte aanrader.

Lisette van der Mars Wat een topper die Lotte!

Lotte van LOT’s of STYLE was voor mij een rots in de branding. Ze was mijn PA, rechterhand en steun en toeverlaat. Zij is bij Yvonne Hairdesign 4 jaar geleden begonnen als personeelsfunctionaris en stylist voor de salon en etalage. Na een aantal jaar zijn we een restaurant Hemels begonnen waar zij de aankleding van de zaak deed en zich met personeelsaangelegenheden bezig hield. Lotte weet wat werken, aanpakken en vooral doorpakken is. Ik heb veel ervaring maar van dit kaliber zijn er maar weinig. Omdat ik nu in Spanje woon is de afstand een probleem maar ik zou haar hier heel hier heel goed kunnen gebruiken. Lotte was voor mij een lotje uit de loterij!

Yvonne Faber / Yvonne Hairdesign & Hemels Rots in de branding
LOT’s of STYLE heeft een speel-/chillruimte voor onze kids vorm gegeven en gestyled. De ruimte is precies geworden zoals wij het voor ogen hadden, ruimtelijk, flexibel, kleurrijk en multifunctioneel. De kinderen vertoeven er samen met hun vrienden heel wat uurtjes.

LOT’s of STYLE staat bij ons voor:

Lots of ideas
Lots of creativity
Lots of fun
Lots of chill vibes
Lots of yin en yang (balans)
Lots of Lotte

Familie Bruijns Lots of Lotte
Super thanks voor je adviezen en de uitgebreide shoplist. Het meeste heb ik lekker al besteld, zin om te gaan veranderen.
Marloes Zin om te gaan veranderen!
Je hebt ons geweldig geholpen. Nogmaals dank. Mama is ook heel tevreden. Wij hebben oa echt de mooiste gordijnen van het hele complex.
Mevr Philipsen Dank!
De schilder is deze week gestart en we zijn heel erg tevreden met het resultaat. Echt heel mooi en de warmte, sfeer en verbinding waar we naar zochten. Super bedankt voor je advies
Solveig en Thadde Super bedankt voor je advies!
Ontzettend mooie, warme combinatie! Heel veel zin in om dat te gaan realiseren (tenminste om het te proberen).

Als we geslaagd zijn voor meubels, dan zou ik nog heel graag van jou nog advies over de accessoires willen (shoppinglist). Ook wellicht nog advies voor een kleed. Voor nu bedankt!

Sandra Ontzettend mooie, warme combinatie!
Kussen van HKLiving net besteld en is morgenavond hier. En ook een heel blije Deni zit hier, het klopt nu helemaal zegt ook hij. Nu de plant afwachten en dan de bijpassende pot maat bestellen. Nogmaals onwijs veel dank!
Saskia en Deni Onwijs veel dank!

Referentie Contentcreatie

“Ik werk namens By SIDDE samen met Lotte. Lotte heeft een fijne manier van werken. Ze vertaald de wensen van ons merk goed naar beeld. Communicatie is snel, professioneel en toch ook weer persoonlijk.”
Maureen Brinkhof
‘Lotte is altijd heel strikt met het opleveren van content en alle deadlines worden altijd ruim behaalt. Daarnaast is ze erg creatief in het maken van content. Bij iedere promotie wordt zorgvuldig nagedacht hoe de campagne het beste tot zijn recht kan komen en worden ook nieuwe promotiemiddelen zoals video en YouTube niet uit de weg gegaan. Zo hebben we samen al veel leuke initiatieven uit kunnen werken.’
Marie Catherine Wetzels
Lotte van LOT’s of STYLE is een zeer creatieve interieurstylist in de breedste zin van het woord. Met haar grote gevoel voor kleur en styling kan ze van iedere ruimte een droominterieur creëren. Wij werken graag met haar samen om zeker te zijn van een mooi eindresultaat. Ofwel echt een aanrader!
Team Vestingh Paint, Craft & Lifestyle

Referenties Plaids LOT's of MEMORIES

Ik heb je plaid ontvangen, hij is mooi en lekker warm.
Debby
Kids zijn er super blij mee, dankjewel
Brian
Mijn kinderen wisten van niks. Wat een mooi plaid zei mijn zoon, hij herkende de stof van oma direct, zo leuk!
Cliff
Prachtig Lot, heel erg blij mee! Ik ben zo benieuwd naar de reactie als ik het cadeau ga geven. En de dag dat je me het bericht stuurde dat het plaid af was was toevallig ook de sterfdag van mijn tante, zo bijzonder.
Odette