blog

Shoptips met een duurzaam karakter

Steeds vaker en meer hoor je over duurzame producten. Een heel logisch en noodzakelijk iets. We willen immers niet alleen zelf genieten van de wereld, we gunnen dit onze kleinkinderen en achterkleinkinderen en de generaties daarna ook nog. 

Ik deel al een aantal jaar shoplinks van toffe woonproducten. Steeds meer probeer ik te zoeken naar producten die duurzaam gemaakt zijn, van duurzame materialen, of dichtbij huis geproduceerd worden. In veel opzichten beter voor het milieu.

Meer en meer bedrijven hebben duurzaamheidsbeleid. Zo ook Kave Home. Zij bestaan vanaf 1982, hebben een grote webshop met woonproducten en inmiddels ook een aantal fysieke winkels in Spanje. In 2018 opende zij hun energiezuinige hoofdkantoor. In 2020 lanceerde Kave Home hun Kave cares duurzaamheid project. 

Via de linkjes onder de foto’s shop je de geselecteerde (duurzame) producten van Kave Home. Met de code AFFLOTSOFSTYLE ontvang je ook nog eens extra korting!

Wil jij na het lezen van de blog nog wat hulp bij het kiezen en de toepassing van producten voor jouw woning of project? Boek dan hier een kleuradvies van LOT’s of STYLE.

 

Bloempot Vittotina 

 

Kussen Dalila

Schilderij Kalila

Vaas Tami 

Kaasbestek Bluma

Related Posts

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.