Kerst DIY

Krans voor kerst van palmblad

 

Rond kerst begint het mij altijd te kriebelen om een DIY te maken, inmiddels wordt het bijna een traditie.  Zo ook dit jaar ben ik inspiratie op gaan doen om iets te maken. Ik hoop er mensen mee te inspireren in deze rare tijd, een mooi eigen gemaakt stuk kan je helpen alvast in de kerstsfeer te komen. 

Wat heb je nodig:

  • Ring van staal of hout, ik kocht mijn stalen ring bij Intratuin
  • Palmbladeren, de kleine variant in een zak met 15 stuks, ik heb er 10 gebruikt en kocht ze bij Intratuin
  • Palmblad groot, ik heb 2 stuks gebruikt. Te koop bij Interiortreasures by Casakrullenbol
  • Binddraad, te koop bij Action, Intratuin of willekeurig tuincentrum
  • Kniptang
  • Lijmpistool en lijm
  • Verf, ik heb de sample potjes gebruikt van Vestingh, daar heb ik diverse kleuren uit de LAB colours serie van gebruikt.

De krans

Ik heb het deze keer op een wat andere manier ingestoken, ik heb de DIY kerstkrans namelijk gefilmd. Je hoeft dus alleen de video te bekijken en daarna kun je lekker aan de slag.

Ik ben erg benieuwd of je ermee aan de slag gaat, ik zou het super leuk vinden als je je eindresultaat met me deelt op Instagram @lotsofstyle.nl door mij te taggen in je bericht. Veel plezier met het uitwerken van dit idee! 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.