Toont alle 11 resultaten

Interieuradvies 2 uur

399,00
Voor mensen die zelf prima weten hoe je een huis inricht maar net wat duwtjes in de rug nodig hebben, een andere twist willen geven aan het interieur, een kleuradvies willen, een andere indeling zoeken of na aanschaf van een nieuw meubel het totaalplaatje missen. Heb je behoefte aan tips dan kom ik bij je thuis en kun je me alle interieurvragen stellen en help ik je graag verder. Desgewenst kun je los daarvan een personal shopping dagdeel of dag afnemen of een shoplist. In verband met drukte is het momenteel niet mogelijk om dit product te bestellen. Vul het contactformulier in om te vragen naar de mogelijkheden.

Salontafel massief hout in organische vorm

739,00

Duurzaam & Handgemaakt

Deze salontafel met blad in organische vorm is vervaardigd uit massief eikenhout. De poot heeft een T-vorm en is daardoor erg stabiel. De afmeting van de tafel is circa L 100cm x B 70cm x H 35cm. Eikenhout heeft een warme en natuurlijke uitstraling met een hele mooie houttekening. Het is daarnaast erg duurzaam doordat het een harde en sterke houtsoort is die tegen een stootje kan én jarenlang meegaat.

Personal shopping

175,00
Hou je van woonshoppen maar vind je het fijn als er een interieurstylist meegaat om het totaalbeeld te waarborgen, je te laten zien wat verschillende combinaties in producten doen terwijl je bij de producten staat? LOT’s of STYLE laat je zien hoe je effectief kunt woonshoppen en stelt samen met jou nieuwe producten samen voor jouw huis. LOT’s of STYLE is altijd op de hoogte van de laatste interieurtrends, we kennen van een groot aantal winkels de laatste collecties. Op die manier kan LOT’s of STYLE makkelijk en snel schakelen en een planning maken, indien gewenst stylen we bij jouw thuis alles af en is je nieuwe interieur in 1 dag een feit. Personal shopping is per 2 uur af te nemen. De prijs voor personal shopping is € 160,- (incl. BTW). In verband met drukte is het momenteel niet mogelijk om dit product te bestellen. Vul het contactformulier in om te vragen naar de mogelijkheden.

Shoplist

199,00
LOT’s of STYLE denkt graag mee in passende en snelle manieren om je huis leuk in te richten. Wij snappen dat het in deze tijd soms lastig is om overal ruimte voor vrij te maken. Daarom bedachten we dit concept. LOT’s of STYLE is altijd op de hoogte van de laatste interieurtrends, we kennen van een groot aantal shops de laatste collecties en daarom is het voor ons makkelijk en sneller om een lijst samen te stellen passend bij jouw wensen en interieur. Wij stellen een shoplist samen die je kunt gebruiken om online je aankopen te doen. In verband met drukte is het momenteel niet mogelijk om dit product te bestellen. Vul het contactformulier in om te vragen naar de mogelijkheden.

Kleuradvies

275,00
Wil je dolgraag meer kleur in huis maar weet je niet hoe je de juiste combinaties kunt maken? Ga je verhuizen en weet je niet waar je moet starten met het maken van een plan voor kleuren in huis? Of ben je toe aan meer warmte in huis en denk je aan andere kleuren? Bij LOT’s of STYLE ben je aan het juiste adres voor kleuradvies. Ik neem je mee in de wereld van kleur, je zult versteld staan wat kleur met je huis kan doen, je krijgt een kleuradvies op maat. In verband met drukte is het momenteel niet mogelijk om dit product te bestellen. Vul het contactformulier in om te vragen naar de mogelijkheden.

Online interieuradvies 1 uur

120,00

Bestaande uit:

  • Vragenlijst;
  • 1 uur online contact (via Zoom);
  • Heb je meer advies nodig dan wordt € 45,- (incl. BTW) per half uur gefactureerd.

De prijs voor dit 1 uur durend interieuradvies is € 100,- (incl. BTW). 

In verband met drukte is het momenteel niet mogelijk om dit product te bestellen. Vul het contactformulier in om te vragen naar de mogelijkheden.

Online interieuradvies 2 uur

299,00

Bestaande uit:

  • Vragenlijst;
  • 2 uur online contact (via Zoom), met uitwerking per mail wat er besproken is;
  • Heb je meer advies nodig dan wordt € 45,- (incl. BTW) per half uur gefactureerd
In verband met drukte is het momenteel niet mogelijk om dit product te bestellen. Vul het contactformulier in om te vragen naar de mogelijkheden.

Herinneringsplaid 90x130cm

99,00
Handgemaakte plaids met stoffen van herinneringen erin verwerkt. Zelf samen te stellen obv geselecteerde stoffen en afmetingen. Zo ligt er een warme deken op je hart met bijzondere herinneringen. De weergegeven prijs is per plaid. Bijkomende kosten hangen af of jij kiest voor de extra optie om initialen toe te voegen aan het plaid. Afmeting: 90 x 130 cm Levertijd: Slechts 4 weken Er zijn 3 vlakken van 30×30 cm beschikbaar Na bestelling wordt er altijd contact opgenomen zodat er kan worden afgestemd hoe de stoffen worden aangeleverd

Herinneringsplaid 170x130cm

119,00
Handgemaakte plaids met stoffen van herinneringen erin verwerkt. Zelf samen te stellen obv geselecteerde stoffen en afmetingen. Zo ligt er een warme deken op je hart met bijzondere herinneringen. De weergegeven prijs is per plaid. Bijkomende kosten hangen af of jij kiest voor de extra optie om initialen toe te voegen aan het plaid. Afmeting: 170 x 130 cm Levertijd: Slechts 4 weken Er zijn 3 vlakken van 30×30 cm beschikbaar Na bestelling wordt er altijd contact opgenomen zodat er kan worden afgestemd hoe de stoffen worden aangeleverd  

Herinneringsplaid 220x130cm

139,00
Handgemaakte plaids met stoffen van herinneringen erin verwerkt. Afmetingen 220 x 130 cm . Zelf samen te stellen obv geselecteerde stoffen en afmetingen. Zo ligt er een warme deken op je hart met bijzondere herinneringen. De mooiste herinneringen aan dierbare momenten verwerkt in een unieke, hippe en trendy plaid. Herinneringen als een warme deken om je heen! Je kunt jouw herinneringsplaid samenstellen in de onderstaande kleuren en stoffen, zodat het perfect past in jouw interieur. Wij verwerken jouw dierbare kleding/ stofjes in een mooie, warme en stijlvolle herinneringsdeken. De weergegeven prijs is per plaid. Bijkomende kosten hangen af of jij kiest voor de extra optie om initialen toe te voegen aan het plaid. Afmeting: 220 x 130 cm Levertijd: Slechts 4 weken Na bestelling wordt er altijd contact opgenomen zodat er kan worden afgestemd hoe de stoffen worden aangeleverd

Duurzaam boekenstandaard van broodplanken

19,9929,99
Uniek boekenstandaard gemaakt van bestaande broodplanken. Duurzaam, stijlvol en super trendy. Elk exemplaar is uniek en is oa te gebruiken voor coffeebooks, je lievelingsboek, fotoboek, kookboek en zelfs om er 3 flessen wijn in te leggen. Verkrijgbaar is 2 formaten, M en L formaat Omdat het om bestaande broodplanken gaat kan het formaat en de kleur per product wat afwijken. Het is een natuurproduct en elke exemplaar is uniek, met en zonder noesten. Uiteraard worden altijd de mooiste exemplaren geselecteerd. Eigenschappen: Hout Inklapbaar Duurzaam Multifunctioneel Gewicht tussen de 1 en 3 kilo Eenvoudig te reinigen Diverse kleuren Diverse maten