blog

Zó kies je de juiste kleur voor je interieur 2022

Vestingh Paint en Craft is een verfmerk waar ik sinds een aantal jaar mee samen werk. Zij hebben hele fijne verf, goede kwaliteit, prachtige kleuren en het is ook nog eens een heel maatschappelijk betrokken organisatie. Dat vind ik allemaal belangrijk als leverancier die ik aanbeveel bij mijn klanten.

Naast de verkoop van verf delen ze ook regelmatig handige tips en inspiratie over kleurgebruik. Zo ook nu weer met een blog over hoe je de juiste kleur voor je interieur kiest.

Het is een leerzame blog en om die reden wil ik hem graag met jou delen. Toevallig staat LOT’s of STYLE er ook in vernoemd, daarbij zie je wat voor effect ik heb bereikt met het aanpakken van de vijfde wand in mijn interieur.

Nieuwsgierig geworden? Via deze link lees je de hele blog.

Wil jij na het lezen van de blog nog wat hulp bij het kiezen en de toepassing van kleuren voor jouw woning of project? Boek dan hier een kleuradvies van LOT’s of STYLE.

Muur geschilderd in LAB CHALKPAINT kleur Madonna

 

Keuken geschilderd in LAB PAINT kleur Mushroom

 

Boog slaapkamer geschilderd in LAB PAINT kleur Mushroom, de rest van de muur is kleur Frosted Sand

 

Muur woonkamer geschilderd in LAB PAINT kleur Frosted Sand, plafond in kleur Brown Wood

 

Muur eetkamer geschilderd in LAB CHALKPAINT kleur Madonna, achterkamer behang geschilderd in LAB PAINT kleur Mushroom

 

Related Posts

One thought on “Zó kies je de juiste kleur voor je interieur 2022

  1. Marie de Jonge schreef:

    Bedankt voor het delen van deze mooie foto’s van je interieur. De kleuren spreken mij ook erg aan en zou mijn woonkamer ook graag willen aanpakken volgend jaar. Ik ga beginnen met het maken van een ontwerp om meer inzicht in de opties te krijgen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.